Free Sports Bet

joi, 29 martie 2012

Un site complex care organizeaza peste 30 de concursuri / luna (zilnice,saptamanale, lunare,etc) organizate pe diferite sporturi si cu premii avantajoase.

La unele concursuri puteti participa gratuit iar la altele puteti participa doar daca cumparati statutul de membru cu acces total pentru o taxa PROMOTIONALA de 1$ pentru prima luna si apoi 33¢/zi.
Sunt concursuri gratuite la care puteti participa fara niciun fel de obligatie financiara. Cititi regulentul sitelui aici.

Vedeti o lista cu principalele concursuri organizate (gratuite si cu plata) aici.  Inregistrarea este gratuita , trebuie doar sa va inregistrati pe site. Va puteti face cont aici.

La inregistrare primiti bonus 1 $ pe care-l puteti folosi pentru a paria pe ofertele sportive puse la dispozitie de administratorii siteului. Deasemenea primiti bonusuri pentru alte diferite activitati desfasurate pe site (daca pariati 7 zile consecutiv, daca jucati poker pe site si alte oferte foarte interesante).

Plata castigurilor obtinute se face prin Paypal  cand valoarea atinge suma minima de 200$. Daca nu avet cont va puteti face unul aici.


Sports Betting

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sports Betting Sports Betting

Postari Populare

Sports Betting

Care credeti ca sunt cele mai profitabile 3 siteuri care organizeaza concursuri gratuite de pariuri online ?

 
© Copyright 2012 Consursuri Pariuri Online All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.